Jdi na obsah Jdi na menu

Lordi lákají na nové album energickou skladbou Lucyfer Prime Evil

5. 2. 2023

lordi.jpgLordi (foto: Angelika Špicarová)

Finská maskovaná kapela Lordi nelení a dva roky po vydání sedmialbového kompletu „Lordiversity” chystá nový počin. Osmnáctá studiová deska s názvem „Screem Writers Guild” vyjde 31. března. Zatím je k poslechu singl „Lucyfer Prime Evil” jako první ochutnávka monster lahůdky, která nás tentokrát zavede do filmového světa.

K písni „Lucyfer Prime Evil” vzniklo lyric video, jehož koncept vytvořil hlavní mozek skupiny Mr. Lordi. O kresby se postaral Kaarle Westlie, s nímž Lordi spolupracovali již několikrát.

„Nahrávka sama o sobě koncepční není, ale pohrává si s filmovými tématy,” říká Mr. Lordi. „Fanoušci poprvé uslyší našeho nového kytaristu Koneho v akci na albu,” dodává. „Předvádí dlouhá kytarová sóla, ve kterých ho často podporuje Hella svými klávesovými harmoniemi. Poprvé v historii také uslyšíte celou kapelu zpívat doprovodné vokály.” Je jasné, že metaloví matadoři Lordi opravdu ještě umí překvapit.

„Pokud jde o příběh, skladba ‚Lucyfer Prime Evil’ je dobrým příkladem obsahu, který vás čeká na desce. Jedná se o hororový námět, je jako strašidelná znělka z hororu. Ačkoliv píseň není založená na konkrétním filmu, můžete si udělat představu, o jakém tématu tu hovoříme,” vysvětluje zpěvák.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář