Jdi na obsah Jdi na menu

Loreen pokračuje ve své singlové krasojízdě s novinkou Forever

13. 5. 2024

loreen_2013.jpgLoreen (foto - zdroj: fource.cz)

Účastníci letošního ročníku Eurovize mohou být rádi, že Loreen tentokrát nesoutěžila. Švédská interpretka v předvečer finále totiž zveřejnila novou skladbu „Forever”, s níž by se její šance na třetí triumf šplhaly velmi vysoko.

Song „Forever” ohromuje všemi atributy, na které si fanoušci čtyřicetileté umělkyně už dávno zvykli. Nechybí burácivý refrén (jehož podstatnou část tentokrát tvoří jediné slovo vyslané do nebeských výšin po horské dráze zpěvaččina výrazného vokálu) a éterický či snad osudový náboj elektronického podkladu. Novinka oproti předchozím dvěma skladbám (vítězné „Tattoo” a Marokem ovoněné „Is It Love”) daleko více inklinuje k žánru EDM, ovšem singlu nechybí duše a svébytný výraz.

Píseň „Forever” se v rámci propagace dočkala doslova nadpozemského vizualizéru a v sobotu 11. května si odbyla i svou dechberoucí premiéru během finálového večera Eurovize.

České příznivce může těšit, že si Loreen budou moci brzy také sami poslechnout naživo. V únoru příštího roku vystoupí v pražském klubu Roxy, prodej vstupenek již probíhá.

Text - zdroj: musicserver.cz/Lukáš Boček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář