Jdi na obsah Jdi na menu

Lucie Bílá oslavuje v novinkovém videoklipu svůj život

21. 10. 2019

lucie-bila.jpgLucie Bílá (foto - zdroj: facebook.com)

Podzim je pro představení nových desek časem jako stvořeným a své o tom ví i Lucie Bílá. Tři roky po vydání řadového alba „Hana” přichází s nahrávkou pojmenovanou „Ta o mně”. Aktuálně ji propaguje klip k songu „Mám ráda život”, který režírovala Tereza Kopáčová a za kamerou stál Jan Malíř.

Lucie Bílá - Ta o mně

Nová deska je plná velmi osobních písní a niterných pocitů zpěvačky a takový je i hravý a usměvavý vizuál ke skladbě „Mám ráda život”, kterou napsal Marek Ztracený. I on si zahrál ve videu po boku Jana Toužimského z Arakainu a dalších členů rodiny a nejbližšího okolí Lucie Bílé. Celé to působí mile, hravě a odlehčeně, stejně jako způsob zpěvu interpretky. Ta zde vůbec netlačí na pilu, její přednes je naopak lehký jako vánek a přitom přesný.

Vedle alba, které je plné zvučných autorů (od zmiňovaného Marka Ztraceného přes Janu Kirschner, Katku Knechtovou až po Jananas), Lucie Bílá představuje i svou novou značku výběrové kávy LB Coffee. „Věřím, že Vám káva vykouzlí tu správnou atmosféru k poslechu,” vzkazuje zpěvačka fanouškům.

Na 10. prosince pak chystá držitelka nespočtu ocenění speciální vánoční galakoncert v pražské O2 Areně. Chybět nebude kapela Petra Maláska, Bílý sbor, symfonický orchestr, 3D hologramy a poprvé naživo zaznějí i ochutnávky z aktuální desky.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík