Jdi na obsah Jdi na menu

Machine Gun Kelly před pár dny zveřejnil hned dva povedené klipy

5. 4. 2022

022---machine-gun-kelly.jpgMachine Gun Kelly (foto: Angelika Špicarová)

Machine Gun Kelly podpořil své nové album „Mainstream Sellout” před vydáním i po něm hned několika skvělými singly a doprovodnými videoklipy. Těmi posledními jsou krátce po sobě představené „maybe” a „make up sex”.

Za hiphopové kariéry Colson Baker absolvoval mnoho featuringů, a tak i v obou těchto písních zaznívají hlasy hostů. V první jmenované je sice napsaná kapela Bring Me The Horizon, ve skutečnosti však jen svým zpěvem a trochou řevu přispěl frontman Oliver Sykes, jinak by tento kousek zněl určitě o něco tvrději a elektroničtěji. I takto jde o jednu z nejlepších Kellyho skladeb, kterou ještě umocňuje video. V tom Machine Gun Kelly, Oliver Sykes a všudypřítomný bubeník Travis Barker hrají v jedné místnosti uvnitř efektně se rozpadajícího mrakodrapu.

Song „make up sex”, v němž se za mikrofon jako host postavil blackbear, je oproti tomu v podstatě popová hitovka, v jejímž klipu je k vidění i spousta rozkošných koťátek. Nejroztomilejší je ale poslední záběr, kdy se na obrazovce objeví dárek, jaký asi nedostane jen tak ledajaká slečna.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek