Jdi na obsah Jdi na menu

Machine Gun Kelly si do Emo Girl pozval Willow a dobře udělal

12. 2. 2022

022---machine-gun-kelly.jpgMachine Gun Kelly (foto: Angelika Špicarová)

Rapper Machine Gun Kelly se na minulé řadové desce „Tickets To My Downfall” zdárně pustil do pop-punkové kariéry a vypadá to, že v daném žánru ještě chvíli zůstane. Na 25. března naplánoval vydání nového alba „Mainstream Sellout”, jež po loňském singlu „Papercuts” nyní propaguje skladbou „Emo Girl”.

V čerstvém duetu mu vypomohla Willow Smith, která si prošla podobným hudebním zvratem jako on sám, když loni vydala punk-rockovou kolekci „Lately I Feel Everything”. Zatímco její nedávný singl „Grow”, v němž si s ní zazpívala ikona žánru Avril Lavigne, nebyl kdovíjak skvělý, spolupráce s MGK dopadla na výbornou. Její dívčí hlas k písni skvěle sedne a výsledek se bez problémů vyrovná duetu „Forget Me Too” s Halsey, jenž byl jedním z nejlepších songů na Kellyho předchozím albu.

První tři zmíněná jména spojuje bubeník Travis Barker, který se všemi těmito umělci nedávno spolupracoval. Ten se před časem stal obětí neplánovaného žertu, když se Machine Gun Kelly rozhodl změnit název chystané kolekce „Born With Horns” na „Mainstream Sellout”. Původně avizovaný titul nahrávky si ovšem už oba hudebníci nechali vytetovat na ruce.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek