Jdi na obsah Jdi na menu

Madonna láká na nové album povedenou skladbou Medellín

20. 4. 2019

madonna.jpgMadonna (foto - zdroj: pitchfork.com)

Popová královna Madonna se chystá 14. června vydat čtrnáctou řadovou desku pojmenovanou „Madame X”. Své fanoušky dlouho vábila různými ukázkami a fotkami na sociálních sítích, nyní konečně došlo na pilotní singl.

Pod záhadným pojmenováním „Medellín” se ukrývá název kolumbijského velkoměsta, ze kterého pochází zpěvák latinskoamerických rytmů Maluma. Ten je Madonně v písni skoro až rovnocenným partnerem, místy se dokonce zdá, že ona hostuje v jeho songu.

Vše začíná počítáním tanečních cha-cha kroků, Madonnin šepot připomene dobu, kdy byla průvodkyní Ditou na albu „Erotica”. Melodie není příliš výrazná, občas zazní robotický auto-tune a Maluma do všeho až moc kecá, ale světe, div se, ono to funguje. Jako úvod desky bude skladba jistě skvěle působit. Příznivci budou nadšení, že zpěvačka to opět vzala z jiného konce, nové posluchače ale zřejmě nepřiláká. Otázkou je, zda to má vůbec zapotřebí.

Album „Madame X” bude k dostání v mnoha variantách fyzických nosičů. Kromě klasických CD si budete moci pořídit i vinyly, kazety a super deluxe edici s fotografickou knihou. V deluxe verzi se objeví patnáct písní.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil