Jdi na obsah Jdi na menu

Måneskin natočili provokativní klip k energické skladbě Gossip

18. 1. 2023

maneskin.jpgMåneskin (foto - zdroj: facebook.com)

Na překvapivé a nadmíru atraktivní spojení lákají v singlu „Gossip” italští rockeři Måneskin. Zahostoval si v něm totiž samotný Tom Morello, kytarista z Rage Against The Machine či Audioslave. Novinka je tak další upoutávkou na blížící se vydání třetího alba s názvem „Rush!”.

Kolekce, která spatří světlo světa už v pátek 20. ledna, je vzhledem k rostoucí popularitě kapely velice očekávanou hudební událostí. Dosud z ní čtveřice vypustila písně „Mammamia”, „Supermodel” a „The Loneliest”.

Spolupráci s hvězdným kytaristou si prý formace nemohla vynachválit. Ačkoliv na prvotní riff přišel člen skupiny Thomas Raggi, Tom Morello prý pomohl celou myšlenku rozvinout a dodal jí trochu svého koření. Video, jež k singlu natočil Tommaso Ottomano, lze označit za zábavné. A jak je u Måneskin zvykem, opět se tu odhazují svršky a je to celé velice živelné. Energii tahle banda rozhodně neztrácí. „Gossip” je ale jinak veskrze typickou skladbou skupiny s dobrým rock'n'rollovým groovem.

Desku produkoval Max Martin a Fabrizio Ferraguzzo. Nahrávalo se ve studiích v Los Angeles, Itálii a Tokiu. Ještě připomeňme, že 14. května Måneskin vystoupí v pražské O2 Areně, kde představí své největší hity i nové album.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář