Jdi na obsah Jdi na menu

Måneskin zveřejnili video k songu HONEY (ARE U COMING?)

9. 9. 2023

maneskin.jpgMåneskin (foto - zdroj: facebook.com)

Před pár dny Måneskin vydali singl s názvem „HONEY (ARE U COMING?)”, k němuž natočili i videoklip. Nový song jen těžko zklame kohokoli, kdo si oblíbil jejich tvorbu. Nepostrádá totiž živost a dravost, nehledě na to, že celkově působí sexy a atraktivně.

Podle slov členů kapely začala skladba vznikat hned po minulém turné. „Zvuk písně je hodně odlišný od toho, co děláme jindy. Podařilo se nám zanechat silný kontrast mezi smutnými a melancholickými kousky a textem s rychlejším tempem a taneční energií pomocí mollových riffů a akordů. Tento hudební kontrast mluví o vnitřním strachu z neznáma a touze po dobrodružství a objevování nových věcí. Tyto pocity se spojily do nápadu přivést někoho speciálního na magické místo naděje a spásy,” popsali oblíbení muzikanti aktuální singl.

„Je to příběh člověka, který nemá žádný gender, je na vás, kdo to bude. Najde někoho jiného a v jeho očích je vidět, že je v něm smutek, že se cítí nepatřičně. Je to pozvání od jednoho člověka k druhému, aby se přidal k novému dobrodružství, aniž by věděl, co vlastně najde, ale prostě si to užije,” doplnil frontman Damiano David.

Tenhle pocit vzrušujícího dobrodružství se jemu a jeho skupině podařilo předat excelentně. Pěkně to podkresluje i video. Je sice jednoduché a žádné kinematografické zázraky v něm nenajdete, přesto vyzařuje stejnou dráždivou jiskru jako celá skladba.

Text - zdroj: musicserver.cz/Robin Sedlmaierů

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář