Jdi na obsah Jdi na menu

Marek Ztracený získal do nového klipu i Jaromíra Jágra

18. 2. 2020

marek-ztraceny_2017.jpgMarek Ztracený (foto - zdroj: facebook.com)

Ještě než Marek Ztracený naplní 22. a 23. února pražskou O2 Arenu, přichází s omluvným songem „Tak se nezlob”, ke kterému natočil videoklip plný známých tváří.

„Myšlenka na klip k mé nové písničce ‚Tak se nezlob‛ vznikla minulé úterý. Ve středu po generálce na moje koncerty v O2 Areně jsem ihned začal telefonovat kamarádům, kolegům, ale hlavně osobnostem, které mi jsou sympatické, i když jsme se mnohokrát osobně ani neznali. Reakce byly úžasné a byla to pro mě škola pokory. Hned další den ráno ve čtvrtek jsme začali natáčet a v pátek to bylo hotové,” raduje se zpěvák a dodává: „Podobný směr jsem zvolil už u videa k písni ‚Léto 95‛. Prostě mě strašně baví energie podobných lidí a pojďme si říci na rovinu, k nedávnému Valentýnu asi těžko hledat lepší videoklip než tento, kde se deset sympaťáků tak trochu omlouvá ženám a sem tam u toho dělají i solidní čísla. Strašně jsme se u natáčení nasmáli a na tento den budu opravdu dlouho vzpomínat. Díky účinkujícím dostala moje aktuální píseň nový rozměr. Nechci kazit překvapení, ale myslím, že ji na koncertech v O2 Areně určitě nevynechám.”

Na klipové zpracování přemluvil Marek Ztracený několik populárních osobností, a tak můžete vidět střídající se hvězdy jako jsou Jaromír Jágr, Zdeněk Pohlreich, Jan Čenský, Richard Genzer, Filip Rajmont, Pavel Trávníček, Rey Koranteng, Martin Stránský, Robert Jaškow nebo Martin Zounar, jak blbnou před kamerou. Rytmická skladba s chytlavou melodií má střídmý vizuál, který i přes svoji jednoduchost hodně baví.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková