Jdi na obsah Jdi na menu

Marika Gombitová vydala po mnoha letech novou autorskou píseň

25. 6. 2024

marika-gombitova_2017.jpgMarika Gombitová (foto - zdroj: marikagombitovaofficial.com)

Zdá se, že Marika Gombitová to se svým plnohodnotným návratem na hudební scénu tentokrát myslí opravdu vážně. Po dvou lednových koncertech v pražské O2 Areně totiž nyní fanoušky potěšila také vydáním studiové verze skladby „Fantóm srdca”, kterou poprvé naživo představila na zmíněných vystoupeních začátkem roku.

„Hudba je můj život. I když se může zdát, že to bylo jinak, opravdu jsem dlouho a intenzivně toužila po tom, abych mohla fanouškům opět prezentovat svou novou tvorbu. Od předcházející autorské skladby ‚Prosba’ už uběhl dlouhý čas a já svému publiku ze srdce děkuji, že je mi nejen věrné, ale že je také trpělivé. Zároveň jsem nesmírně ráda, že nadešel správný čas naplnit očekávání a představit svou novou skladbu ‚Fantóm srdca’,” uvedla slovenská interpretka.

O plod své autorské činnosti se Marika Gombitová podělila po dlouhých čtyřiadvaceti letech od zmíněného songu „Prosba”. Slova napsal její dvorní textař Kamil Peteraj, s nímž oprášila spolupráci dokonce po třech dekádách.

Zpěvačka říká, že chtěla, aby měla novinka současný zvuk. Proto ji poslala na mix do londýnských studií Abbey Road. Mladší posluchače, jež znají ze soutěží typu SuperStar jen baladu „Vyznanie”, může taneční a lehce tajuplný háv písničky překvapit, Marika Gombitová však slyšitelně čerpá také ze své tvorby osmdesátých let. Osobitá skladba v každém případě potvrzuje, že umělkyně má i současným posluchačům co nabídnout.

O futuristicky laděný videoklip se postaral 3D animátor Martin Vierik. Vedle různých barevných obrazců a tanečnic v něm vidíme také záběry z O2 Areny.

A na závěr ještě jedna dobrá zpráva pro fanoušky. U jedné nahrávky podle všeho nezůstane. Marika Gombitová se v létě chystá ve studiu natočit další novinku „Stúpanie”, rovněž premiérově uvedenou na lednových koncertech.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář