Jdi na obsah Jdi na menu

Marilyn Manson je zpátky a už brzy se vrátí na koncertní pódia

6. 8. 2024

marilyn-manson.jpgMarilyn Manson (foto: Angelika Špicarová)

Po soudních kauzách, které neměly s muzikou nic společného, se zdálo, že je Marilyn Manson coby veřejná figura navždy odepsaný. Nyní je však zpět, s novou muzikou i naplánovaným turné, jež ho příští rok v únoru přivede také do Brna.

Po vydání zatím posledního řadového alba „We Are Chaos” (2020) řešil Marilyn Manson hlavně soudy. Bývalá přítelkyně Evan Rachel Wood ho obvinila ze zneužívání a k nařčení se postupně přidalo několik dalších žen. Šoubyznys kontroverzního umělce odepsal, zbavilo se ho taktéž jeho vydavatelství. Na pódiu se naposledy objevil v létě 2019, jmenovanou desku řádně zpropagovat nezvládl i kvůli koronavirové pandemii.

Letos v květnu se objevila krátká zpráva, že Marilyn Manson podepsal kontrakt s vydavatelstvím Nuclear Blast Records doplněná tím, že label se postará o zveřejnění už prakticky hotového nového alba.

Teď je tu první vlaštovka v podobě singlu „As Sick As The Secrets Within”. Vychází se startem severoamerického turné, na kterém Marilyn Manson doprovodí Five Finger Death Punch. Několik evropských koncertů má naplánovaných na únor příštího roku, jeden z nich i v České republice.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář