Jdi na obsah Jdi na menu

Marley Wildthing natočila videoklip k povedené skladbě No Room

8. 5. 2020

marley-wildthing_foto_kristina-roth.jpgMarley Wildthing (foto: Kristina Roth)

V Praze usazená rakouská zpěvačka a skladatelka Marley Wildthing zveřejnila klip k singlu „No Room” z připravovaného debutového alba. Po písních „Tunnelvision” a „Melting”, jejichž vizuální podobu vypustila do světa loni, nyní představila jednu ze svých nejoblíbenějších skladeb.

Song „No Room”, který Marley Wildthing napsala se svým kytaristou Michalem Seitlem, pojednává o nalezení nové lásky a o obavě, zda se pro ni najde v životě toho druhého volné místo. Video se naopak zabývá opouštěním vzpomínek na lidi z minulosti. „Někdy zůstaneme neočekávaně osamoceni, ale místo toho, abychom se pokusili vyplnit prázdnotu další osobou, můžeme se rozhodnout naučit milovat sami sebe, občasnou samotu a najít radost ve vztahu se sebou samým,” říká zpěvačka.

Videoklip byl natočen sice v lednu, ale v zásadě se s trochou představivosti velice hodí k tomu, co všichni zažíváme v posledních měsících. Režii měl na starosti stejně jako u vizuálu k „Tunnelvision” David Douglas.

„‚No Room‛ je naším druhým společným projektem, takže k sobě máme již značnou důvěru. Marley jsem ukázal několik nápadů a společně jsme vybrali ten pravý. Klip vypráví o dívce, která se vyrovnává s nenaplněnými milostnými příběhy. Na zobrazení vzpomínek jsme využili 8mm filmový materiál. Natáčení nám zabralo tři dny, během kterých jsme pracovali s vynikajícími a talentovanými lidmi. Produkci zajistila společnost 25films. Věřím, že Marleyina skladba společně s naším vizuálem zasáhne srdce, uši i oči a dostane se mezi vaše oblíbené písně,” doplňuje David Douglas.

Marley Wildthing je zpěvačka a skladatelka původem z Rakouska, která v roce 2015 našla lásku k hudbě a nový domov v Praze. Od té doby žije a tvoří zde. Založila tady kapelu, se kterou vystupuje v České republice i v zahraničí.