Jdi na obsah Jdi na menu

Marpo s TroubleGangem zveřejnili klip o šikaně k písni Nejsi sám

21. 3. 2020

marpo---troublegang.jpgMarpo & TroubleGang (foto: Tony Košař)

Marpo se svým klanem chrlí jeden videoklip za druhým. Po necelém měsíci od vizuálu ke skladbě „Na prach spálit” přichází nyní s obrazovým doprovodem k singlu „Nejsi sám” ze stále aktuální desky „DVA”.

Ústředním tématem songu „Nejsi sám” je lhostejnost a šikana. Režie klipu se jako posledně chopil Vasyliy Rusyn. Poněkud netradiční track skupiny kolem Marpa má jasné poselství, jak vysvětluje frontman Ota Petřina, který singl věnuje všem, co se někdy stali obětí šikany. „Přiznám se, že i já sám jsem byl tak trochu šikanátor, ale když jsem viděl, že jiný děti někomu ubližujou, vždycky jsem pomohl,” svěřuje se Marpo. „Nikdy nevíš, čím si v životě, který žije prochází, jaký to má doma. Tak mu zkus podat pomocnou ruku, nikdy nevíš, koho tím zachráníš,” dodává rapper.

„Nejsi sám” má přesah do života nás všech, o to více nyní, když bychom měli vnímat dění kolem nás a být si nápomocní. „Myslete na to, že nikdy na to nejsme sami. Vlastně i teď přitom všem je hezký, že máme víc času na rodiny, a tak trochu rozvinout sami sebe,” říká o videu a současné situaci Marpo a zve fanoušky ke zhlédnutí prý posledního klipu z alba „DVA”.

„I když máš pocit že jsi na všechno sám, stačí zvednout hlavu a rozhlédnout se kolem sebe, nikdy to není tak zlý, jak to vypadá,” uzavírá Marpo.