Jdi na obsah Jdi na menu

Marta Jandová ukazuje v novém klipu barvy svého vidění světa

18. 4. 2019

marta-jandova_2018.jpgMarta Jandová (foto: Angelika Špicarová)

Marta Jandová se snaží svoji kariéru rozjet na maximum. Jen před dvěma měsíci poslala do světa video k songu „Milovat” a už zveřejnila další. Tentokrát se pohyblivých obrázků dočkala titulní skladba sólového debutu „Barvy”. Velkou roli v klipu opět hrál Václav Noid Bárta, který celé dílo kompletně zpracoval.

Samotná píseň patří k těm nejlepším na desce, která vznikala za producentského dohledu Lukáše Pavlíka. Její zasněná nálada se dostala i na plátno a podtrhla celkové vyznění nahrávky. „Jsem šťastná, že se mnou videoklip dělal Vašek, protože spolu máme skvělý vztah. Líbí se mi jeho snové pojetí písničky, která se zamýšlí nad lidským životem. Rodíme se s kyblíkem bílé barvy a naše životní události nám tu bílou postupně zabarvují,” vysvětluje Marta Jandová.

Zpěvačka svůj debutový počin podpoří i koncertováním s kapelou, mimo jiné ji uslyší návštěvníci na festivalu Mezi ploty. Umělkyně, která nešidí ani domovskou formaci Die Happy, o sobě určitě bude v letošním roce ještě hodně dávat slyšet.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík