Jdi na obsah Jdi na menu

Martin Král' a Martin Chodúr natočili potenciální svatební hit

10. 11. 2023

martin_kral_martin_chodur_foto_yanick_photography.jpgMartin Král' a Martin Chodúr (foto: Yanick Photography)

Jen pár dní od sebe dělí vydání dvou skladeb slovenských autorů s hlasem Martina Chodúra. A obě pojednávají o čase. Po temné straně tohoto tématu, hloubavé, až šansonové „Mění se čas” nahrané s projektem Story je tady jasnější perspektiva nazvaná „Dobré časy”.

Beskydský umělec si zopakoval loňskou spolupráci se skladatelem Martinem Král'em. Po shakespearovském songu „Půlnoční sonáta” tak vznikla jejich druhá společná píseň. Hudbu složil Martin Král', text napsal Martin Chodúr. A výsledek jejich snahy je radost poslouchat. Jde o popovou skladbu tradičního střihu, opřenou o skutečné nástroje, které jí zajišťují vzdušnost a ryzost. Posluchače neruší žádné na sílu zakomponované syntetické zvuky ani hlavně u mladých zpěváků stále častější pěvecké manýry a ohýbání jazyka.

„Vinice, chutné víno, dobří lidé a radostné momenty - to vše je duší této písničky. Když jsem ji skládal, cítil jsem, že je to melodie nejhezčích chvil s mojí přítelkyní - prvního polibku, prvního objetí a našich dobrodružství. Během natáčení klipu jsem se rozhodl požádat ji o ruku - a řekla ANO,” tvrdí Martin Král'. Právě hitem svateb by se novinka, i díky Chodúrově poetickému textu, mohla snadno stát.

Dokonce i v takto přímočaré, rádiově vstřícné skladbě někdejší vítěz soutěže Česko Slovenská SuperStar znovu potvrzuje, jak výborným a na české popové scéně jedinečným zpěvákem je.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář