Jdi na obsah Jdi na menu

Martina Pártlová přichází s hymnou žen Si to udělám sama

8. 7. 2022

martina-partlova.jpgMartina Pártlová (foto - zdroj: facebook.com)

Martina Pártlová se po mateřské vrací v plné síle. Nejen že stále vystupuje s kapelou Čechomor, ale jede také jako host během letních koncertů Markovi Ztracenému. A aktuálně boduje se singlem „Si to udělám sama”. Ve skladbě s dvojsmyslným názvem vypráví o tom, co dělat, když hlava rodiny neustále odkládá svoje povinnosti na později.

Hudbu složil producent Marcus Tran, slova napsal zpěvák a Martinin přítel Josef Vařeka. „Text je inspirovaný naší společnou domácností. Větu ‚Já to pak udělám…’ slyším od svého partnera tak často, až nás to inspirovalo k nápadu na text. A všechno se to nakonec objevilo rovněž v klipu k písničce,” říká o svižném letním songu s nadsázkou Martina Pártlová.

Současně vychází i videoklip v režii Vladimíra Špičky. Hlavní roli ztvárňuje sama zpěvačka a dostává se do strastiplných (v jejím podání až humorně zahraných) situací ze života, které všichni moc dobře známe. Skladba „Si to udělám sama” má obrovský hitový potenciál. Je to vtipná, energická a chytlavá hymna žen.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková