Jdi na obsah Jdi na menu

Maya Hawke si ve videoklipu k písni Sweet Tooth odskočí k zubaři

23. 8. 2022

maya-hawke.jpgMaya Hawke (foto - zdroj: facebook.com)

Maya Hawke je dcera bývalého manželského páru Ethana Hawka a Umy Thurman. Vedle herecké kariéry se věnuje ještě té pěvecké a aktuálně se podělila s fanoušky o klip ke skladbě „Sweet Tooth”, která je nejnovějším singlem z její chystané studiové desky „MOSS”. Nástupce debutu „Blush” z roku 2020 vyjde příští měsíc.

„‚Sweet Tooth’ byla poslední písní napsanou pro album. Text vznikl v Atlantě během natáčení, ale první demo jsme s Christianem Lee Hutsonem nahráli v Nashvillu,” říká hudebnice a hvězda seriálu „Stranger Things” o aktuálním počinu. „Když jsme skončili první session, přišla doslova erupce radosti a já věděla, že přesně tenhle pocit musím dostat na desku.”

Song doprovází sladký klip, který režírovala Celine Sutter. Snímek se odehrává v zubní ordinaci a na pláži v Los Angeles a diváky přenáší do snu vyvolaného rajským plynem. Koncept videa se přitom změnil jen několik dní před první klapkou. Maya Hawke totiž zrovna byla na trhání zubu moudrosti a rozhodla se, že tuto zkušenost chce do vizuálu zahrnout.

Text - zdroj: musicserver.cz/Karena Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář