Jdi na obsah Jdi na menu

Michael Bublé je v novém videu hercem v romantických filmech

18. 3. 2022

009---michael-buble.jpgMichael Bublé (foto: Angelika Špicarová)

Michael Bublé se obvykle věnuje coververzím, ale v posledních letech každá jeho sólová deska obsahuje rovněž původní tvorbu. Jeho jedenácté album „Higher”, které vyjde 25. března, nebude výjimkou. Před časem zveřejnil lyric video k předělávce „My Valentine”, ovšem plnohodnotným klipem doplnil až originální píseň „I'll Never Not Love You”.

V čerstvé skladbě Michael Bublé nečekaně zrychlil, téměř až ztanečněl, a natočil v podstatě i evropsky přístupný rádiový song. Ještě větší pozornost si však zasluhuje klip, který navazuje na třináct let staré video k hitu „Haven't Met You Yet”, v němž si zahrála také jeho manželka Luisana Lopilato.

V novém snímku se dvojice ukáže hned v několika ikonických scénách z romantických filmů („Casablanca”, „Věčný svit neposkvrněné mysli”, „Láska nebeská”, „Titanic”), a nechybí ani záběr vycházející z loňského hudebního minifilmu zpěvačky Taylor Swift „All Too Well”. V závěru dojde ke skvělé pointě, kdy se dvojice objeví také v supermarketu, v němž natáčela v roce 2009 výše zmíněné video, dokonce i prodavačku ztvárňuje stejná herečka. Jen Michael Bublé a Luisana Lopilato už nejsou romanticky sami, ale doprovází je jejich tři děti (a čtvrté v bříšku).

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek