Jdi na obsah Jdi na menu

Michal Horák zveřejnil zdařilé video k úvodní písni aktuální desky

8. 11. 2023

michal-horak.jpgMichal Horák (foto: Angelika Špicarová)

„Za sedmero horami a sedmero řekami...” - takovými slovy začíná nejen skoro každá pohádka, ale i klipové zpracování songu Michala Horáka s názvem „Říkej lidem, co máš rád, že je máš rád”, který otevírá třetí řadové album „Ideální čas se nezbláznit”.

Nikdy není pozdě říct těm, které máte rádi, tuhle, možná otřepanou, frázi. Obsah písně není pohádka, je to tvrdá realita. Proto všem udělejte zavčas radost, než si to budete vyčítat.

„Jedná se o jednu z těch pro mě nejzásadnějších myšlenek desky. Ve svém životě mám ohromnou kliku na lidi, o kterých můžu říct, že je mám doopravdy rád, a připadá mi jako nesmysl jim to občas neříct. Protože toho není nikdy dost,” komentuje skladbu oblíbený písničkář. Je to jeho zpověď, historky se reálně vskutku staly a on tento song napsal na základě toho, že viděl dokument o posledním žijícím členovi Bee Gees. Barry Gibb se v něm svěřil, jak ho to štve, že se s bratry neudobřil.

Klip opět režíroval Vladimír Špička a - stejně jako předchozí video k písni „Není to divný” - je to další bláznovina, do níž muzikant vedle kapely obsadil třeba i své rodiče. Song se hemží vtipnými gagy, některé jsou inspirovány přímo Michalovým životem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář