Jdi na obsah Jdi na menu

Mika je zpět, před několika dny vyšlo jeho nové album!

15. 6. 2015

mika_2015.jpgMika (foto - zdroj: Colours of Ostrava)

Jednatřicetiletý hudebník Mika ohlásil na letošní rok comeback. Fanoušci si mohou poslechnout nové studiové album „No Place In Heaven”, které předznamenal pilotní singl „Talk About You” a před třemi týdny další zdařilý singl „Good Guys”.

Naposledy se populární britský zpěvák libanonsko-amerického původu veřejnosti připomněl v minulém roce, kdy vydal společnou píseň s Arianou Grande s názvem „Popular”. Tato skladba zaznamenala slušný komerční úspěch a na YouTube má přes 100 milionů zhlédnutí. Nejen na tento úspěch se Mika pokusí v letošním roce navázat v pořadí čtvrtou studiovou deskou „No Place In Heaven”, která vyšla 12. června.

Za pilotní singl byla zvolena skladba „Talk About You”, kterou si zpěvák opět napsal sám a o produkci požádal Gregga Wellse, který stojí za mnoha úspěšnými songy Pharrella Williamse, Katy Perry nebo Adele. Spojení těchto dvou pánů dopadlo na výbornou, singl „Talk About You”, z kterého čiší dobrá nálada, zní opravdu hodně hitově.

Mika se vrací ve skvělé formě! Nenechte si ujít jeho nové album „No Place In Heaven”!

Připomeňme, že Mika se v letošním roce představí i českému publiku. Stal se totiž headlinerem posledního dne letošního ročníku festivalu Colours of Ostrava, který se mezi 16. a 19. červencem uskuteční v industriálním prostředí Dolních Vítkovic.

Text - zdroj: electropiknik.cz