Jdi na obsah Jdi na menu

Mladý písničkář Ivo Blahunek zveřejnil povedený song Happy Life

3. 4. 2023

ivo-blahunek_foto_alexandra-hraskova.jpgIvo Blahunek (foto: Alexandra Hrašková)

Ivo Blahunek soutěžil v roce 2019 v televizní show The Voice Česko Slovensko, vloni pak třeba vystupoval v rámci REC.stage na různých festivalech včetně Colours of Ostrava. Na kontě má několik singlů, v nichž rád experimentuje se žánry. Nedávno vydal další s názvem „Happy Life”.

„‚Happy Life’ je o prožívání přítomnosti,” říká muzikant o písni, která otevírá cestu budoucímu albu. Za songem stojí producent Ronald Janeček ze skupiny John Wolfhooker a songwriter Jan Vávra. Bicí nahrál Ronyho bratr Adrian z téže kapely.

„Snažím se vystihnout situaci kolem sebe a ve světě. Konkrétně v ‚Happy Life’ narážím na to, že se lidé honí za štěstím a doufají, že bude na konci jejich cesty. Přitom si ale zapomínají užívat přítomný okamžik. Štěstí je subjektivní, a každý si ho najde v něčem jiném, ovšem vždy je to přítomný pocit, ne budoucí. Nemá smysl čekat, co přijde, nebo doufat, že to přijde,” dodává mladý zpěvák.

Zajímavostí u této melodické skladby je zvuk shaker z kávového mlýnku. Vzešel jako vítěz hledání toho správného ruchu, který by Ivo Blahunek & spol. do songu mohli přimíchat.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář