Jdi na obsah Jdi na menu

Monika Bagárová láká na nové album písní Never Feel The Same

17. 8. 2017

monika-bagarova_2017.jpgMonika Bagárová (foto - zdroj: facebook.com)

Monika Bagárová mluví už dlouho o své druhé desce. Na podzim by měla posluchačům představit, na čem poslední roky dělala. Po předchozích singlech přichází s novinkou „Never Feel The Same”.

Monika Bagárová spolupracovala např. s Karlem Gottem, raperem Egem a dalšími. Teď konečně dostává prostor také její sólová tvorba. Nový singl je lákadlem na album „Flashback”, které vyjde na podzim.

Zpěvačka má zajimavý a snadno rozpoznatelný hlas. Nyní zveřejnila píseň „Never Feel The Same”, která si své posluchače určitě najde. Nutno říci, že Monika a lidé kolem ní odvedli velmi dobrou práci. Skladba je od začátku velmi rytmická, má zajímavý hudební podklad, zpěvaččin hlas zní skvěle. Snad jen škoda, že song není nazpíván v češtině, i když je třeba uznat, že se Bagárová v angličtině dost zlepšila.

Videoklip je jednoduchý, ze studia, ale i tak je na co se dívat. Monika je prostě krásná žena, takže nebylo potřeba nijak výrazněji experimentovat. Teď jen čekat, jestli si singlu všimnou naše rádia. A třeba by mohl přijít i úspěch v zahraničí. Chystaná deska by měla být v podobném stylu, takže se máme jistě na co těšit.

Text - zdroj: ireport.cz/Pavel Vičar