Jdi na obsah Jdi na menu

Motörhead zveřejnili dosud nevydanou skladbu Bullet In Your Brain

7. 12. 2022

lemmy-kilmister.jpgLemmy Kilmister (foto - zdroj: facebook.com)

Ačkoliv se historie Motörhead uzavřela se smrtí ikonického frontmana Lemmyho Kilmistera, hudba kapely stále žije. A dokonce se fanoušci dočkají nového materiálu. Jedná se sice jen o dva songy nevyužité na poslední album „Bad Magic”, ale i tak do příběhu legendární skupiny patří.

Skladby „Bullet In Your Brain” a „Greedy Bastards” vyjdou v rámci setu „Bad Magic: SERIOUSLY BAD MAGIC”, který kromě desky z roku 2015 a dvou bonusových tracků obsáhne také živák z Japonska, zvukový záznam rozhovoru s Lemmym a rovněž podložku pro vyvolávání duchů v podobě Lemmyho basového aparátu, který vešel ve známost jako Murder One.

První z obou písní, „Bullet In Your Brain”, spatřila světlo světa v předstihu i s doprovodným klipem. A jsou to echt Motörhead, tak, jak se zapsali do dějin rocku. Jejich hrubý, těžkotonážní rock'n'roll zahraný s plynovým pedálem na podlaze má pořád své typické grády. Jistě, v Lemmyho hlase už je trochu znát únava a nepříliš ukázkový zdravotní stav v době natáčení, ale energie, která z něj udělala jednu z hudebních ikon 20. století, je stále přítomná. Navíc ho kupředu žene jako o život dvojice spoluhráčů Mikkey Dee a Phil Campbell. Video vzniklo sestříháním záběrů a fotek ze studia, které doplňuje několik propagačních snímků.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář