Jdi na obsah Jdi na menu

Nedávno zesnulý Alexi Laiho posílá silný pozdrav ze záhrobí

8. 4. 2021

bodom-after-midnight.jpgBodom After Midnight (foto - zdroj: facebook.com)

Bodom After Midnight, které zformoval nedávno zesnulý zpěvák Alexi Laiho v roce 2019 po rozpadu skupiny Children Of Bodom, představili videoklip k novému songu. Skladba se jmenuje „Paint The Sky With Blood” a EP téhož názvu vyjde 23. dubna.

Nahrávka nabízí vše, co původní i nově rekrutovaní fanoušci od kapely s Alexiho podpisem očekávají: drsný a zároveň naříkající vokál, konfrontační text, melodické kytary i jemné odstíny black metalu.

EP „Paint The Sky With Blood” je hořkosladkou útěchou, která přichází tři měsíce po Laihově smrti. Kromě stejnojmenné písně obsahuje nosič další originální song s názvem „Payback’s A Bitch” a cover formace Dissection „Where Dead Angels Lie”.

Kytarista, jenž svojí hrou ovlivnil zástupy muzikantů, zemřel na konci minulého roku. Podle Kimberly Goss, s níž Alexi Laiho vstoupil do manželství v roce 2002, stálo za jeho skonem degenerativní onemocnění jater a slinivky, k jejichž poškození došlo vlivem alkoholu. V těle hudebníka se navíc po smrti našly zbytky léků na bolest, opioidů a prášků na spaní.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz