Jdi na obsah Jdi na menu

Nickelback oslavují své fanoušky ve videoklipu k singlu San Quentin

20. 9. 2022

nickelback-2016.jpgNickelback (foto - zdroj: nickelback.com)

Příznivci populární kanadské skupiny Nickelback museli čekat na nástupce „Feed The Machine” rekordní dobu. Dosud poslední řadovou desku totiž kapela vydala už v roce 2017. Letos se však objeví jedenáct nových písní včetně prvního singlu „San Quentin”, k němuž muzikanti rovnou představili i klip.

Ten byl natočen 30. srpna v Simon Fraser University Convocation Mall v Britské Kolumbii za přítomnosti stovek lidí - někteří dorazili dokonce až z kanadského Edmontonu. Píseň vznikla poté, co se frontman Chad Kroeger setkal se skutečným dozorcem z nechvalně známého, přísně střeženého kalifornského vězení San Quentin. Následně napsal verše o plánování útěku z hradeb věznice.

Hudebně nás Nickelback ani tentokrát příliš nepřekvapí. Skladba nicméně patří k těm syrovějším a kytarovějším, a potěší proto především příznivce jejich ranější éry. Video je pak milou sebeprezentací a poctou všem fanouškům, kteří za koncertující skupinou dorazili.

Album „Get Rollin’” se nahrávalo v kanadském Little Mountain View studiu během loňského a letošního roku. Jeho produkci měl na starosti Chris Baseford, který s kapelou už v minulosti spolupracoval. Deska vyjde 18. listopadu pod hlavičkou BMG.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář