Jdi na obsah Jdi na menu

Nikita Kingston debutuje s povedenou písní Different Kind

22. 5. 2022

nikita-kingston.jpgNikita Kingston (foto - zdroj: Warner Music)

Nikita Machytková, neboli nově Nikita Kingston, dokazuje, že umět zpívat je opravdu jen základ. Pokud si účastníci SuperStar nenajdou schopné spolupracovníky, nebo ještě lépe neskládají sami své písně, úspěch se dostaví málokdy. Nikita ovšem splňuje oba body, a nyní tak může zaujmout silným songem „Different Kind”.

Základ skladby složila už ve čtrnácti letech, definitivní tvar jí nyní dali producent Reginald a kytarista David Kandler působící ve skupině Sofiana Medjmedje. Ze začátku píseň připomene klidnější polohu třeba takových francouzských zpěvaček Zaz či Jain, u toho ale nezůstane a projde si divokým vývojem i přes taneční a kytarové pasáže. Téma je vzhledem k tomu, jak Nikita vypadá, jasné, sama o sobě mluví jako o suvenýru, který si její máma dovezla z Jamajky. „V songu zpívám o pocitech člověka, který je odlišný a nezapadá mezi ostatní. Než se ale přizpůsobit a řídit se pravidly je lepší být different kind,” říká.

Doprovodný videoklip se zaměřuje hlavně na ni, a dokonce, což opravdu není zvykem, má na svém konci i pointu. Samozřejmě nelze tušit, jak se bude kariéra této mladé zpěvačky vyvíjet, prvním sólovým singlem si však připravila solidní start.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek