Jdi na obsah Jdi na menu

Noah Cyrus se v novém klipu prezentuje jako emočně rozbitá žhářka

19. 4. 2022

noah-cyrus.jpgNoah Cyrus (foto - zdroj: facebook.com)

Kdo sleduje kariéru Noah Cyrus, musí její cestu ke svébytnému projevu alespoň trochu obdivovat. Během minulých let si prošla spoustou různých stylů, nikdy se však nevydala vstříc mainstreamu. Nyní to vypadá, že si našla svou hudební parketu v alternativní country. A konečně ohlásila debutové album. To ponese název „The Hardest Part”, vyjde 15. července a první vlaštovkou z něj je singl „I Burned LA Down”.

Téma písně rozhodně není nijak sluníčkové. Sestra slavnější Miley si při jejím skládání právě procházela rozchodem a navíc její rodnou Kalifornii zrovna opět zachvátily velké požáry. K motivům songu Noah Cyrus řekla: „Všechna tato vnitřní, emocionální bolest, kterou jsem cítila, byla propojena s úzkostí kolem tohoto nekontrolovatelného ohně a klimatických změn obecně. Píseň se utvářela na základě myšlenky, že můj bývalý přítel by mohl pochopit rozsah mých emocí jedině tehdy, kdybych se stala tímto agentem chaosu a zapálila celé město.”

Melancholická country skladba s výraznými bicími nabízí procítěný zpěv, jenž v klipu doplňuje spousta ohně a dechberoucích záběrů. Samozřejmě se v něm objeví i Noah Cyrus a to hned v několika opravdu povedených kostýmech. Ten červený, celotělový, vypadá jak z nějakého postapokalyptického filmu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek