Jdi na obsah Jdi na menu

Norská zpěvačka Astrid S dává v nové skladbě vale své první lásce

28. 3. 2024

astrid-s.jpgAstrid S (foto: Janne Rugland)

Astrid S má za sebou sice jen jednu dlouhohrající, více než tři roky starou desku „Leave It Beautiful”, se singly a ípíčky však rozhodně nešetří. Loni například vydala minialbum „Felt Cute Might Delete Later”, letos už stihla představit singl „Two Hands” a před pár dny novinku „First To Go”.

Oba songy by měly být předzvěstí druhé studiové nahrávky, takže se není čemu divit, že v nich mladá Norka sází na jistotu a snaží se (hlavně ve druhém případě) o úderný kytarový hit. Samozřejmě v popovém provedení svého střihu.

Textově zde řeší nutnost prvního rozchodu, ale i přes nepříliš pozitivní obsah je výsledek vzletný, chytlavý a dává vyniknout jejímu něžnému hlasu.

Doprovodný klip se logicky zaměřuje téměř výhradně na protagonistku, která zpívá v různých prostředích. Hlavně noční záběry, kdy je osvícena reflektory několika aut, mají něco do sebe.

Mimochodem, pokud máte pocit, že ji sice neznáte, ale někde jste ji určitě viděli, pak se tak třeba stalo v norské verzi pohádky „Tři oříšky pro Popelku”. V té zpěvačka hrála ústřední roli a pro snímek také nazpívala titulní píseň „Når Snøen Smelter”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář