Jdi na obsah Jdi na menu

Nová kapela Kerryho Kinga má být pokračováním Slayer

21. 1. 2024

4912-17.11.2008.jpgKerry King (foto: Angelika Špicarová)

V oblasti tvrdých kytar patří návrat matadora Kerryho Kinga, který po ukončení kariéry thrashových legend Slayer v roce 2019 osiřel, k těm nejočekávanějším událostem. Slavný kytarista se chystá vrátit už nějakou dobu, konkrétní informace však zatím nejsou známé.

Největší otazníky visí nad sestavou. Snad jediné potvrzené je, že se nevrátí Gary Holt, muzikant, který ve Slayer nahradil zesnulého Jeffa Hannemana.

O tom, co mohou od nové skupiny Kerryho Kinga fanoušci očekávat, se on sám alespoň trochu rozpovídal v nedávném rozhovoru pro Metal Hammer. Rezolutně vyloučil, že by se na albu objevili hosté, takový koncept by se podle něj nedal převést do koncertní podoby. K tomu, jakým směrem se nový projekt vydá, ale něco málo uvedl.

„Pokud bych měl někdy zkusit něco jiného, asi by to byla ta správná chvíle. Ale ne, opravdu nemám chuť dělat něco jiného. Kdybych nebyl ve Slayer, byl bych jejich fanouškem. Takže ano, myslím, že je to rozšíření Slayer, a myslím, že spousta lidí si bude myslet, že to mohla být jejich další deska. Myslím, že by to možná z 80 % i tak bylo. V mých očích to vypadá, že je to určité pokračování ‚Repentless’. Rozhodně. Myslím, že na tomto albu najdete téměř všechny aspekty hudby, kterou jsme kdy dělali,” shrnul Kerry King.

Nahrávka je podle něj dokončená od loňského června, takže jejímu brzkému vydání patrně nic nebrání. Konkrétní datum ani její název ale Kerry King dosud nezveřejnil.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář