Jdi na obsah Jdi na menu

Nové album kapely Machine Head je venku a s ním i epický klip

30. 8. 2022

machine-head.jpgMachine Head (foto - zdroj: facebook.com)

Kalifornské metalové kvarteto Machine Head vydalo 26. srpna desátou studiovou desku „Of Kingdom And Crown” a rovnou zveřejnilo i epicky zpracovaný videoklip k singlu „No Gods, No Masters”.

Machine Head si na svých klipech opravdu zakládají. Snímek k písni „No Gods, No Masters” je výsledkem spolupráce mezi třemi kreativními týmy na dvou kontinentech. Kapelní režisér Mike Sloat se spojil s polskou Grupou 13 (Behemoth, Amon Amarth, Arch Enemy) a úžasné 3D CGI poté zpracoval Phil Radford aka MayaGuy ze studia Strangebox.

„Koncept je zasazen do futuristické pustiny, kde je nebe vždy karmínově červené, a je založen na dvou hlavních postavách. První se jmenuje Ares, který ztratí lásku svého života Amethyst, a vydává se na cestu vražedného běsnění proti lidem, kteří ji zabili. Druhým hrdinou je Eros, jemuž se drogami předávkuje matka. Ve své sestupné spirále depresí se zradikalizuje a stane se charismatickým vůdcem vražedného komanda. Je jedním z lidí, kteří zabijí Amethyst. Texty na albu pak podrobně popisují, jak se životy obou hrdinů proplétají,” vysvětluje zpěvák Robb Flynn téma nové desky.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář