Jdi na obsah Jdi na menu

Novinku britské kapely Clean Bandit ovládá Louisa Johnson

12. 7. 2016

clean-bandit-2016.jpgClean Bandit (foto - zdroj: idolator.com)

O britském elektronickém seskupení Clean Bandit nebylo nějakou dobu slyšet. Na letošní rok ale slibuje novou desku, kterou již nyní ohlašuje skvělým singlem „Tears”.

Clean Bandit se zviditelnili hitem „Rather Be” s hostující zpěvačkou Jess Glynne. V minulém roce kapela absolvovala desítky vystoupení v rámci festivalů po celém světě. Svůj debut „New Eyes” vydala pro velký úspěch v reedici, kterou doplnila nejen o nové songy, ale i koncertní DVD. Následně se zavřela do studia, kde pracovala na novém materiálu. Ten by měla představit ještě letos, prozatím je známo, že se na druhém albu Clean Bandit objeví například i Sean Paul nebo zpěvák a producent RØMANS. Dalším hostem bude Louisa Johnson, vítězka loňského ročníku britského X Factoru.

Tu si skupina pozvala na již zmiňovanou novinku „Tears”, ke které před pár dny představila i vizuál. Song má sice vcelku pomalý rozjezd, ale po první minutě je jasné, že jde opět o příjemně taneční hit. Clean Bandit i nadále sází na kombinaci živých nástrojů a elektronických samplů. Klip sice neoplývá náročnou dramaturgií, kromě zpěvačky samotné je nejzajímavější asi boj ohně s vodou, na který se ovšem rozhodně hezky dívá.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc