Jdi na obsah Jdi na menu

Nový hudební projekt Stellarz přichází s debutovým EP

5. 9. 2020

stellarz.jpgMarpo & Stellarz (foto - zdroj: Universal Music)

Stellarz je čerstvé hudební uskupení dvou producentů a DJ's Marcuse Trana AKA Maracuzza & Josefa Cruxxe. K založení došlo v roce 2019, kdy umělci začali intenzivně spolupracovat. Projekt je zaměřený na taneční hudbu a v tvorbě se objevují vlivy jak trapu, housu, tak EDM a jeho odnoží.

„Inspirací nám byli světový DJ´s a producenti. Baví nás, co dělají The Chainsmokers, David Guetta, Martin Garrix nebo Swedish House Mafia. Chceme tvořit vlastní autorské věci a spolupracovat s interprety napříč žánry. První spojení vzniklo s Marpem a v plánu jsou další,” zaznělo od Stellarz.

V pátek 4. září vyšlo jejich první EP, kde zremixovali skladby z desky „DVA” od Marpa & Troublegangu. EP obsahuje 6 předělaných songů v různých stylech taneční hudby, kde se na jednom z nich objevuje známá tuzemská dvojice DJ’s Angry Beats. Na remix písně „Na prach spálit” vznikl i videoklip přímo s raperem Marpem. V současné době Stellarz připravují další spolupráce se zajímavými interprety a živá vystoupení po tanečních klubech a elektronických hudebních festivalech.