Jdi na obsah Jdi na menu

Nový klip Simy Martausové je plný záběrů jejích fanoušků

24. 12. 2019

sima-martausova_2018.jpgSima Martausová (foto: Maruška Jeňová)

Těsně před Vánocemi přišla s jedním dárkem pro své příznivce i Sima Martausová. Vlastně nejen s jedním, doma na Slovensku třeba uspořádala hned několik koncertů bez vstupného. Tento článek ale bude o videoklipu k písni „Len ma ľúb”.

Podíleli se na něm právě její fanoušci. Zpěvačka je požádala, aby jí posílali zamilovaná videa. Tvrdí totiž, že nejdůležitější věcí v životě každého člověka je láska, ať už partnerská, rodičovská nebo prostě jen ta k bližnímu svému. Hudebně a textově sice skladba není tak silná jako spousta předešlých, možná to byl ovšem záměr zesílit její poselství, v období Vánoc obzvlášť důležité.

Sima Martausová se konečně dostává i do povědomí českého publika. Nejprve si ji do filmového duetu „Hvězdáři” vybrala kapela Kryštof, na svůj vlastní festival si ji na květen pozvala formace Jelen a zdá se, že její tvorba se dostane i k uším dalších tuzemských posluchačů. Možná už i jim bude hrát songy z nové desky, kterou v současnosti chystá. Přípravy však budou pokračovat až po svátcích.

„Vánoce vnímám hlavně z toho duchovního hlediska. Těším se z narození Krista, zároveň si na vánočním období užívám i těch malých běžných věcí, jako je pečení cukroví, vaření punče a potkávání se s blízkými,” říká Sima Martausová.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík