Jdi na obsah Jdi na menu

Nový singl i jeho klip patří k tomu nejlepšímu od Marka Ztraceného

15. 11. 2022

marek-ztraceny_2017.jpgMarek Ztracený (foto - zdroj: facebook.com)

Živou premiéru singlu „Pomalu” si Marek Ztracený naplánoval na sobotní udílení Českého slavíka a hned následující den uvedl i jeho videoklip. Říká, že píseň považuje za jednu ze svých nejlepších. Je vždy odvážné, když se sám autor pouští do takového vyhodnocování, v tomto případě ale lze zpěvákova slova jedině podepsat.

Marek Ztracený zde rozehrává působivou klavírní výpověď, čímž se vrací k poloze, která mu byla vždy vlastní, avšak tentokrát ho vedle obvyklých kapelních nástrojů netypicky doprovází ještě violoncellistka Iris Morisáková. Výslednému aranžmá songu to prospělo, dostal tím hutnější a nápaditější tvar. Jedná se o skladbu, která rozkvétá s každým dalším poslechem a při koncertních schopnostech muzikanta ze Šumavy netřeba pochybovat o tom, že naživo dostane ještě větší grády.

Videoklip v produkci FILMZLICINCOMPANY, v němž hlavní role ztvárnili Klára Issová a Radomír Švec, pak písni přidává další rozměr. Najednou už nejde o běžné rozchodové drama, což se divák dozvídá až na konci, když vyplave na povrch pointa intimního a civilně zachyceného příběhu. Moment závěrečného překvapení přivozuje mrazení v zádech.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář