Jdi na obsah Jdi na menu

Oblíbená kapela Mirai obsadila Nikol Leitgeb do klipu k písni Vlci

28. 11. 2022

mirai.jpgMirai (foto: Ondřej Pýcha, Universal Music)

Po koncertech v O2 Areně zvou Mirai singlem „Vlci” na halové turné, na které vyrazí příští rok na podzim. „Má specifickou náladu,” říká o singlu frontman skupiny Mirai Navrátil, který prozradil, že původ skladby se váže k jeho pobytu u kamaráda v Dubaji.

„Chtěl jsem napsat píseň o rodičovské lásce, ale všechno jsem tak nějak řekl v refrénu a nevěděl jsem, jak nepateticky uchopit zbytek,” přiznal zpěvák. Nakonec se stal ze skladby další love song.

Do videoklipu, který měli na starosti Ondřej Kudyn a Ondřej Brejška, obsadila kapela Nikol Leitgeb. „Mirai mi už delší dobu sliboval, že si mě vezme do jednoho klipu, protože písnička ‚Vlci’ prý byla původně inspirovaná vztahem mezi matkou a synem. Konkrétně teda mezi mnou a Radovanem. Pak to prý celé předělal a stal se z toho love song, ale prostě původ to mělo někde u nás. Takže jsem tam zaslouženě,” shoduje se Nikol s Miraiem a dodává, že si natáčení moc užila: „Úsměv nám zamrzal jen občas, ale to bylo vlivem teploty. Točili jsme dost nalehko a venku už léto rozhodně nebylo.”

Text - zdroj: ireport.cz/Andrea Štipčáková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář