Jdi na obsah Jdi na menu

Oblíbená vokální skupina Pentatonix nahrála další sváteční album

12. 11. 2020

pentatonix.jpgPentatonix (foto - zdroj: facebook.com)

Zatímco někteří hudebníci letošní téměř nulovou koncertní sezónu využili k odpočinku, americká formace Pentatonix naopak o to víc zabrala ve studiu. Kromě ípíčka „At Home” konečně dodělala druhou desku s originálním materiálem a poměrně nečekaně i další vánoční album. To ponese název „We Need A Little Christmas” a vyjde už v pátek 13. listopadu.

Pentatonix - We Need A Little Christmas
© facebook Pentatonix

I když je sváteční novinka už opravdu za rohem, a cappella pětice se dosud nepochlubila s jejím tracklistem. Jisté je tak pouze to, že bude obsahovat předělávku písně „Amazing Grace”, kterou skupina do světa vyslala jako první singl. Zaujmou na ní dvě věci. Za prvé skutečnost, že tuto skladbu Pentatonix nahráli až nyní, a za druhé, že i u takovéto profláknuté melodie dokážou přijít s velmi silnou verzí, která opravdu chytne za srdce.

Vydání nové vánoční kolekce ale samozřejmě nemá žádný vliv na jejich další plány. Už 12. února příštího roku vyjde druhá řadová nahrávka „The Lucky Ones” a 25. května v rámci odloženého turné svými hlasy rozezní pražskou O2 Arenu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek