Jdi na obsah Jdi na menu

Oblíbený písničkář Pokáč se omlouvá za to, že není Dokonalý muž

6. 4. 2023

pokac.jpgPokáč (foto - zdroj: shazam.com)

Pokáč chystá na podzim novou desku. Jakýmsi předkrmem budiž nyní vydaný singl „Dokonalý muž”. Písničkář v něm tradičně s upřímným humorem přibližuje soužití muže a ženy. Popisuje jejich domácí rutinu a nejrůznější vztahové peripetie. Zároveň se omlouvá všem ženám za to, že neexistuje dokonalý muž.

„Ženy jsou dokonalá stvoření, což my muži bohužel nejsme. Tak jsem napsal tenhle song, který to našim něžným polovičkám citlivě vysvětlí, když zrovna zapomenou,” říká autor. V textu se omlouvá protějšku za to, že nedává prkýnko u záchodové mísy dolů, neuklízí nádobí, zapomíná na výročí, a za mnoho dalšího.

Za přispění režiséra Jakuba Mahdala vzniklo ke skladbě video. Natáčelo se v Retro muzeu Praha v obchodním domě Kotva, díky čemuž získalo specifický nádech. V hlavní roli se zde objevuje herečka Pavla Dostálová. V krabičce najde růžové brýle, díky kterým vidí, jaký (by) to bylo (za starých časů).

„Klipy mívám často hodně popisný, vycházející z textu, nicméně tentokrát jsem zkusil vymyslet takovou ministory, snad bude lidi bavit,” doufá muzikant a s úsměvem dodává: „V Retro muzeu v Kotvě to bylo super, vypadá to tam přesně jak u mýho dědy.”

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář