Jdi na obsah Jdi na menu

Ondrej Kandráč a Celeste Buckingham natočili duet plný lásky

14. 12. 2018

ondrej-kandrac_a_celeste-buckingham.jpgOndrej Kandráč a Celeste Buckingham (foto - zdroj: expres.sk)

Ondrej Kandráč je osoba v České republice prakticky neznámá. Na Slovensku je to však superstar s mnoha hity i vlastním pořadem, se kterou rádi spolupracují populární interpreti. Vzpomeňme například Ivana Táslera z IMT Smile a skladbu „Hej, sokoly!”. Momentálně Ondrej Kandráč spojil síly se zpěvačkou Celeste Buckingham.

Vzhledem k předvánoční náladě přicházejí s duetem „Tisíc a jedna noc” právě včas. Filozofii songu vyložil Ondrej Kandráč takto: „Tisíc a jedna noc je píseň o lásce, která pomáhá, léčí, drží nad vodou, obětuje se, nezklame, dá šanci přežít i v tom nejtěžším. Když to řeknu ve zkratce - život je cesta někam s někým, nestačí jen platit šeky. Tisíc a jedna noc je jako polibek. Je to hymna lásky.”

Námět dodala Celeste Buckingham. „Je inspirována íránskou skladbou mého dětství Gole Goldun (Květ květů). Děkuji Ondreji Kandráčovi za možnost zazpívat si tuhle píseň, ve které se spojily dva z mých světů. Děkuji též za to, že jsi nám ukázal svoji lásku k manželce a k rodině,” nechala se slyšet.

Text napsal Vladimír Puchala a o aranžmá se postarala Ľubica Čekovská. Ve videoklipu si zahrála celá rodina Ondreje Kandráče. Pomalý, někam až do swingu zavedený song působí před Vánocemi velmi mile a je svým způsobem pohlazením.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík