Jdi na obsah Jdi na menu

OneRepublic ohlašují novou desku singlem Wherever I Go

17. 5. 2016

008---onerepublic.jpgOneRepublic (foto: Angelika Špicarová)

V březnu uběhly tři roky od vydání poslední studiové desky skupiny OneRepublic. Album „Native” přineslo několik skvělých hitů a následně své kvality kapela z Colorada potvrdila i na velkém světovém turné, které se nevyhnulo ani České republice. Letos se pětice hudebníků vrací zpět.

Na čtvrté album party kolem Ryana Teddera si ještě nějaký ten měsíc počkáte, na pilotní singl už však čekat nemusíte. Formace svoji singlovou novinku avizovala již před časem, a to velmi netradičním způsobem. Vybraným fanouškům po celém světě rozeslala pohlednice a příjemce pak požádala, aby se s pohlednicí vyfotili na nejkrásnějších místech svého města a následně fota zavěsili na Instagram s použitím hashtagu #WhereverIGo.

Během krátké doby tak sociální sítě zaplavily nádherné fotky z Indonésie, Brazílie, Velké Británie ale i různých koutů Ameriky a zároveň odstartovala i propagace singlu „Wherever I Go”, který byl veřejnosti poprvé představen dvanáctý květnový den. První reakce ze strany fanoušků nejsou úplně jednoznačné, píseň totiž není úplně hitem na první dobrou.

Co ale nezvládne první poslech, to se u většiny posluchačů dostaví při druhém či třetím. Song „Wherever I Go” příjemně graduje a nabírá dravost, která se naplno projevuje až v druhé polovině skladby. Zásadní roli v písni mají klávesy, jenž asi nejvíce ovlivňují celkovou atmosféru.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc