Jdi na obsah Jdi na menu

Pam Rabbit působí v novém videoklipu jako z jiného vesmíru

15. 7. 2022

pam-rabbit.jpgPam Rabbit (foto: archiv Pam Rabbit)

Pam Rabbit letos vydala debutové EP s názvem „Mom, I'm Lost”, na němž kombinovala angličtinu s češtinou. Nyní tak činí v jediné písni pojmenované „Stuck In The Cloud”.

„Dlouho jsem hledala, jak psát českou muziku tak, aby mě to bavilo zpívat stejně jako anglicky, a myslím, že jsem ten způsob našla. Pro starší lidi možná bude výslovnost trochu nepříjemná, ale je to jen o zvyku. Hudba je kultura a kultura se mění, jinak by to byla nuda. Ale lidi z mojí generace a mladší jsou na tuhle češtinu zvyklí a nebude to pro ně nic divnýho,” říká sama autorka. S produkcí jí pomohl opět Filip Vlček, s nímž spolupracovala už na zmíněném EP.

Není zvykem, že by Pam Rabbit tvořila skladby tohoto typu, navíc se jedná o její první lovesong. Sebevědomí dodělat track jí přitom dali fanoušci na TikToku, kterým se líbil refrén, jenž na oblíbené sociální síti sdílela.

A jestli vám toto nepřijde jako z jiné galaxie, tak klip vás do ní určitě vyšle. Kdo Pam Rabbit a její tvorbu zná, jistě bude souhlasit s tím, že si ji lze jen těžko představit v něčem kýčovitém ve stylu srdíček zalitých růžovou. Videoklip vypráví o tom, jak jde zachránit svého kluka na planetu Zemi. Zpěvačka si ho sama zrežírovala a měla na sobě kosmický skafandr, který si vlastnoručně vyrobila.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková