Jdi na obsah Jdi na menu

Passenger představil nostalgický videoklip k baladě Suzanne

19. 11. 2020

009---passenger.jpgPassenger (foto: Angelika Špicarová)

Passenger chystá dvanáctou studiovou desku. Naváže s ní na letošní charitativní minialbum „Patchwork”. Novinky se dočkáme hned zkraje roku 2021, ponese název „Songs For The Drunk And Broken Hearted” a první návnadou je skladba „Suzanne”.

Jde o komorní baladu, jež se reflektivně věnuje nostalgickým vzpomínkám na lásky z mládí. Tematiku decentně rozvádí i doprovodný videoklip. Režisér Raja Virdi v něm zobrazuje hlavní aktérku ve vylidněném baru. Sedí zde osamocena a nad sklenkou vína přemítá o milostném vzplanutí, k němuž došlo na stejném místě před mnoha lety. Je to melancholický a povedený snímek.

Kolekce „Songs For The Drunk And Broken Hearted” vyjde v pátek 8. ledna a Passenger na ni nachystal desítku písní. Rozšířená deluxe verze přinese bonusové CD s akustickými verzemi celé nahrávky. Album lze předobjednávat přímo v interpretově oficiálním obchodě. Vybírat se dá z mnoha balíčků, jejichž součástí je i přístupový kód ke sledování záznamu speciálního koncertu v londýnské The Royal Albert Hall. Přenos se uskuteční taktéž v průběhu měsíce ledna.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek