Jdi na obsah Jdi na menu

Pink prozradila podrobnosti k novému albu a přidala další singl

3. 4. 2019

pink.jpgPink (foto - zdroj: pinkspage.com)

Není to tak dlouho, co Pink představila skvělý videoklip k aktuálnímu singlu „Walk Me Home”, a už jsou tu další informace, kterými láká na chystanou desku. Poté, co odhalila její obal, přidává i seznam písní. A jednu z nich nabízí k poslechu.

Pink - Hurts 2B Human

Album „Hurts To Be Human” vyjde 26. dubna a fanoušci se dočkají třinácti nových skladeb. Co se fyzických formátů týče, dostupné zdroje prozatím potvrzují pouze CD. Zda zpěvačka přidá i vinyl nebo opět populární kazetu, ukážou až další týdny. Její příznivci však nemusejí truchlit, k mání je i speciální kolekce oblečení, kterou lze k nové řadové nahrávce pořídit v podobě několika různých balíčků.

Pokud jde o obsah, i tentokrát Pink požádala o výpomoc několik kolegů z hudební branže. V titulním songu to bude Khalid, v „Can We Pretend” americká elektronická kapela Cash Cash, svým hlasem přispěl i americký zpěvák a skladatel Chris Stapleton, který si zahostoval v kousku nazvaném „Love Me Anyway”.

Než se „Hurts To Be Human” objeví v obchodech, měla by nás devětatřicetiletá rodačka z Pensylvánie navnadit ještě několika ochutnávkami. Tou první je píseň „Hustle”, jejíž lyric video najdete pod článkem.

Kompletní tracklist alba je následující: „Hustle”, „(Hey Why) Miss You Sometime”, „Walk Me Home”, „My Attic”, „90 Days” (featuring Wrabel), „Hurts To Be Human” (featuring Khalid), „Can We Pretend” (featuring Cash Cash), „Courage”, „Happy”, „We Could Have It All”, „Love Me Anyway” (featuring Chris Stapleton), „Circle Game”, „The Last Song Of Your Life”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc