Jdi na obsah Jdi na menu

Písničkář Láska v novém videoklipu nehledá žádnou Dokonalou

28. 11. 2023

laska.jpgLáska (foto: Angelika Špicarová)

Písničkář Láska slaví pět let na sólové dráze a k tomuto výročí sobě i fanouškům nadělil druhou desku s prostým názvem „Druhá”, která vyšla 17. listopadu. Spolu s albem také vznikl velmi netradiční klip ke skladbě „Dokonalá”.

„Písnička si utahuje z věcí, které na první pohled vypadají dokonale, ale vůbec takové nejsou. A není to jen o vztazích, ale o celkovém přístupu k životu. Jako v té pohádce o chlapíkovi, co pořád měnil, až vyměnil,” dodává s úsměvem Láska.

Hlavní role ve videu obstarali herci Jitka Ježková a Michal Slaný a česká Miss Earth 2021 Adéla Štroffeková. Režie se opět ujal populární herec Jaromír Nosek, jehož se zpěvákem pojí dlouholetá spolupráce. Klip se - stejně jako průvodní song - humorně zaobírá úskalím soužití s až příliš dokonalým protějškem.

Nahrávka „Druhá” obsahuje čtrnáct skladeb, kromě ryze autorských písní i coververzi hitu od Lady Gaga. Hudebně je pestřejší než debut, ke kytaře s looperem, na které se písničkář běžně doprovází při koncertech, připojil další nástroje. Žánrově osciluje od akustických a úsporných folkových songů až po mohutné, téměř rockové aranže podpořené smyčci, dechy nebo samply.

Na desce hostují Xindl X, Jakub Děkan, Suvereno nebo Nikol Votrubová.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář