Jdi na obsah Jdi na menu

Písničkářka LP v novém videoklipu laškuje s polonahými modelkami

19. 5. 2023

lp_2018.jpgLP (foto - zdroj: colours.cz)

Americká zpěvačka LP v minulých měsících nezahálela a kromě koncertů se věnovala také nahrávání nových písní, které vyjdou 29. září na desce s názvem „Love Lines”. Z té již umělkyně představila pilotní singl „Golden”, k němuž vznikl i doprovodný videoklip.

Vizuál dostal na starost opět Stephen Schofield, který mnohokrát spolupracoval nejen s Laurou Pergolizzi, ale třeba i s Taylor Swift. Klip se snažil nepřekombinovat a vsadil pouze na apartmán s bazénem, zpěvačku, jednoho kytaristu a pak také na tři polonahé modelky pouze v kalhotkách a natřené zlatou barvou. Problém zvaný bradavky režisér vyřešil přelepkami či rozostřením. LP v songu vzpomíná na své minulé vztahy, ale s láskou a příjemnou nostalgií. Ve snímku krásným dámám zpívá, tančí kolem nich a usmívá se na ně. A občas se jich i dotkne.

Samotná skladba je sice lyrickou vzpomínkou na skončené vztahy, ale má tak pozitivní tón, že vám určitě zvedne náladu a za chvíli si ji s její autorkou budete prozpěvovat taky. Škoda že ne na koncertě, Laura Pergolizzi totiž prozatím ohlásila vystoupení pouze doma za oceánem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář