Jdi na obsah Jdi na menu

PJ Harvey si pozvala Ruth Wilson do videoklipu k songu Seem an I

4. 3. 2024

008---pj-harvey.jpgPJ Harvey (foto: Angelika Špicarová)

PJ Harvey před několika dny představila klip k písni „Seem an I”, která pochází z její loňské desky „I Inside The Old Year Dying”. Režie se ujal Colm Bairéad, který děj zasadil na farmu Kennel u Salisbury ve Wiltshire. Hlavní roli ztvárnila Ruth Wilson.

„S Ruth jsme se spřátelily po společné práci na filmu ‚Dark River’. Jako herečku jsem ji vždy obdivovala a snila jsem o tom, že bychom spolu mohly něco udělat. Když se potom naskytla příležitost pracovat s Colmem Bairéadem, věděla jsem, že se jedná o režiséra, kterého si Ruth stejně jako já velmi váží, a tak mi přišlo správné zeptat se jí, zda by si zde nezahrála. Výsledný krátký snímek považuji za krásný a dojemný právě proto, že má Ruthinu magickou přítomnost a Colmovu jedinečnou vizi,” říká muzikantka.

„Vždycky jsem byla fanynkou PJ Harvey, takže mi bylo velkou ctí pracovat po boku Colma a Polly na tom, abychom v tomto tajemném a hypnotickém krátkém filmu přivedli ‚Seem an I’ k vizuálnímu životu,” pochvaluje si sama herečka.

Video je mysteriózním počinem. Po celou dobu vidíme protagonistku na útěku, sem tam se objeví záblesk na zvláštní místo. Pravděpodobně na farmu, ze které prchá po nějakém dramatu. Klip vybízí k tomu, aby se divák zajímal o to, co se tady vlastně stalo.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář