Jdi na obsah Jdi na menu

Pražská kapela Mr. Loco zveřejnila videoklip k hravé letní novince

2. 8. 2021

mr.-loco.jpgMr. Loco (foto - zdroj: facebook.com)

Pražská ska-reggae-rocková partička Mr. Loco přichází se zbrusu novou písní a spolu s ní představuje i klip. Skladba se jmenuje „Svět se dneska zastaví”, nese se v hravém rytmu a její vizuál ztvárňuje letní romanci v téměř dokonalé podobě.

Video se točilo na začátku prázdnin v krásném prostředí kempu Prague Camp na Císařské Louce v Praze. „‚Svět se dneska zastaví’ je odlehčená letní písnička s podmanivou atmosférou, která svým textem osloví nejednoho posluchače. Stačí jen zavřít oči a nechat myšlenky plynout,” říká zpěvák kapely Filip Flusser.

Za videoklipem stojí osvědčený režisér Papa Pech, který má na kontě klipy předních českých umělců. Pro skupinu Mr. Loco již natočil video k songu „Nemusím”.

„S Papa Pechem jsme tvořili asi před dvěma lety, a tak náš výběr padl bez velkého váhání opět právě na něj. On jako málokdo jiný umí vystihnout atmosféru skladby a přenést ji do vizuální podoby tak, že podtrhuje muzikantský záměr, nehledě na to, že spolupráce s ním je nenáročná a v pohodové atmosféře,” dodává Filip Flusser.

Formace Mr. Loco se po delší covidové odmlce vydá na sérii vystoupení, jež odehraje v rámci letošního turné s kapelou Divokej Bill, které je již v plném proudu. „Loni jsme s Billama vyrazili na pár zastávek na jejich šňůře, a protože se nám to oboustranně moc líbilo, domluvili jsme se na společném turné i letos, a to konkrétně na šestnácti koncertech.”