Jdi na obsah Jdi na menu

Připravte si taneční boty, Conan Gray přichází s Lonely Dancers

16. 2. 2024

conan-gray.jpgConan Gray (foto - zdroj: ticketmaster.com)

Americký popový hitmaker Conan Gray vás mnoha svými písněmi sice možná dožene k slzám, u novinky „Lonely Dancers” však dostanete chuť si pořádně zatrsat. Můžete si tak zkrátit čekání na nové album, jehož vydání se pomalu a jistě blíží.

Nečekejte doják typu „Heather”, který vás uvede do melancholické nálady. Aktuální singl je sice jednoduchý, ale zároveň také energický, divoký a uhrančivý. Stačí si poslechnout pár sekund a budete mít chuť se vlnit do nakažlivého rytmu.

Atmosféru osmdesátek skvěle vykresluje i videoklip. V tom sledujeme samotného zpěváka v červené koženkové bundě s hvězdičkami. Conan Gray před barem potká dívku, která se mu líbí. Problém je ovšem v tom, že se chystá políbit jiného chlapce. Interpret se proto vrátí dovnitř, na jukeboxu pustí právě song „Lonely Dancers” a pak se zastaví celý svět. Všichni okolo něj zamrznou v čase a on celou skladbu běhá po parketu, plánuje odplatu a nadšeně tančí.

Mladého texaského hudebníka zná snad každý příslušník generace Z, uchvátil však také mnoho starších posluchačů. Umělec si velkým kariérním boomem prošel hned na začátku, v roce 2020. Jeho první deska „Kid Krow” si získala srdce spousty příznivců, díky nimž se dostal na špici popových žebříčků. Následovala jenom o maličko méně úspěšná nahrávka „Superache”. Nedávno pak zpěvák ohlásil vydání dalšího alba s názvem „Found Heaven”. Na to se můžeme těšit už 5. dubna.

Text - zdroj: musicserver.cz/Robin Sedlmaierů

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář