Jdi na obsah Jdi na menu

Půvabná Carla Bruni má na kontě zdařilé eponymní album

11. 10. 2020

carla-bruni.jpgCarla Bruni (foto - zdroj: Universal Music)

Zpěvačka, modelka a manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, Carla Bruni, vydává nové album, které je doslova jejím vlastním odrazem. Eponymní deska je citlivá, občas emotivní, vyhýbá se okázalosti a napovídá mnoho o jedinečném temperamentu umělkyně.

Carla Bruni svými písněmi navozuje pocit přítomného okamžiku a díky intimitě, jednoduchosti, duchu svobody, přátelství a lásky jsou její skladby odzbrojující.

Z nahrávky lze cítit touhu po jednoduchosti bez lesku a arogance. Pravděpodobně proto, že produkce songů byla naplánována dávno předtím, než někdo vkročil do nahrávacího studia. Kytara, klavír, ťukání nohou a fragmenty melodie jsou základem všech skladeb, nahraných za zavřenými dveřmi s Albinem de la Simonem, který produkoval celé album. Pro svou první spolupráci s Carlou Bruni byl multiinstrumentalista a jeden z nejlepších hudebníků na francouzské scéně za posledních 20 let odhodlán poskytnout jejím písním to nejjemnější zpracování. Výsledek mohou fanoušci posoudit sami právě teď.