Jdi na obsah Jdi na menu

Rag'n'Bone Man se v klipu k novému songu ohlíží za lepšími časy

3. 2. 2021

rag-n-bone-man_2018.jpgRag'n'Bone Man (foto - zdroj: Live Nation)

Rory Charles Graham alias Rag'n'Bone Man má na kontě teprve jedno album („Human” z roku 2017), přesto se do paměti posluchačů vryl svým nezaměnitelným hlubokým hlasem s bluesovým a soulovým feelingem, zejména pak díky titulnímu hitu z desky, který rádii rotuje dodnes.

Celé čtyři roky trvalo, než k debutu přidá další albový zářez. Novinka nazvaná „Life By Misadventure” vyjde 23. dubna a nabídne hned čtrnáct skladeb, včetně prvního singlu „All You Ever Wanted”. V něm rodák z anglického Uckfieldu překvapuje výraznějším příklonem k rocku, přesto nese jeho charakteristický rukopis známý z prvotiny. Píseň zdobí chytlavý refrén, výrazné kytary i zamyšlený text.

„Bylo mi smutno, když jsem se díval po Brightonu a Londýně, kde jsem vyrůstal. Vzpomínal jsem na všechna ta skvělá místa, která už tam nejsou,” vysvětlil Rory Charles Graham důvody ke složení songu. Také video natočené režisérem Willem Hooperem odhaluje nostalgickou náladu singlu. Nápaditý klip porovnává vysněné město ze vzpomínek se současností a není to zrovna příjemné bilancování.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko