Jdi na obsah Jdi na menu

Rammstein lákají na nové album zdařilým klipem k singlu Zick Zack

9. 4. 2022

rammstein_2019.jpgRammstein (foto: Olaf Heine)

Němečtí vládci industrial metalu Rammstein zveřejnili videoklip k nové skladbě s názvem „Zick Zack”. Změnili se v něm k nepoznání.

Skladba a video se zaobírají tématem přehnaného nutkání jedinců neustále uměle vylepšovat svůj vzhled. Co stojí za potřebou člověka někdy i radikálně změnit svoji podobu? Klip přichází jen několik dní poté, co se objevila fáma, že kapela investovala do beauty kliniky jménem Zick Zack. Fanoušci z celého světa mohli volat na linku kliniky, aby si promluvili s týmem odborníků a sjednali si schůzku.

Rammstein vydají píseň jako CD přílohu vlastního časopisu pro teenagery Zick Zack Magazine. Dvaatřicetistránkový magazín bude obsahovat příběhy, fotografie a rozhovory na téma „Hezčí, větší a tvrdší”, sloupek pojmenovaný „The Dr Flake Botox Box”, XXL plakát, šest dalších plakátů a třicet exkluzivních samolepek Rammstein. Song vyjde i na černém sedmipalcovém vinylu. Oba formáty budou k dostání od 13. dubna.

„Zick Zack” je druhým singlem z očekáváné desky „Zeit”, která spatří světlo světa již 29. dubna. V březnu Rammstein představili videoklip k titulní skladbě.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz